Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗΣ,ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟΗ πρωτότυπη Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής θα μεταφερθεί από το νησί της Πάρου, με τιμές αρχηγού Κράτους, στον Πειραιά.
Η Υποδοχή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στις 17:30 το απόγευμα στο Λιμάνι του Πειραιά, έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Πειραιώς.
Στη συνέχεια με λιτανευτική πομπή η εικόνα θα τεθεί προς προσκύνηση και Αγιασμό στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, όπου και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2016» έως τις 27 Οκτωβρίου.
Καθημερινά στον Ιερό Ναό θα τελούνται:
7:00 - 9:00π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία
12:00μ.μ. Ιερά Παράκλησις
6:00μ.μ. Εσπερινός του Αγίου Δημητρίου και Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο
7.00μ.μ. Επίκαιρη πνευματική ομιλία από προσκεκλημένους ομιλητές
9:30μ.μ. Ιερά Αγρυπνία

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΚΑ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.
Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΕΓΕΡΣΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ,ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ  ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΔΙΚΟ...
ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΠΟΣΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΧΕΙ.ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ...
ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΣΤΕΓΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ,ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙ ΚΛΕΙΣΤH ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΠΟΣΟ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ,ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ,ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ,ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ............ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου